Om skolen

Dansk Institut for Zoneterapi

Zoneterapeutskolen i Aalborg


Dansk Institut for Zoneterapi, i daglig tale Aalborg Zoneterapeutskole, blev etableret i 2013.


Zoneterapeutskolen er baseret på undervisere og behandlere med mange års erfaring inden for zoneterapi, alternative og komplementære behandlingsformer.

5 element ild
5 element ild og jord
5 element ild jord metal
5 element ild jord metal vand
5 element pictogram
Dansk Institut for Zoneterapi
Yin & Yang

RAB godkendte uddannelser og kurser

Dansk Institut for Zoneterapi er en ZCT-samarbejdende skole og  tilbyder en RAB-godkendt zoneterapi uddannelse samt RAB godkendte kurser efteruddannelser inden for bl.a. zoneterapi, kostvejledning, chi gong & tai chi, personlig udvikling og alternativ behandling.


Læren om det hele menneske

Hos Dansk Institut for Zoneterapi lærer du et fag og et håndværk gennem en grundig og professionel tilrettelagt uddannelse, hvor der er fokus på den enkelte elev og dine individuelle kompetencer.


Hos os bliver du zoneterapeut med streg under terapeut, og du lærer meget om ”det hele menneske”. De mange værktøjer du får, kan du bruge både professionelt og personligt.


Zoneterapi skole med plads til personlig udvikling

Et af skolens principper er, at "du ikke kan hjælpe dine klienter længere, end ud selv er". Det betyder, at du under forløbet vil gennemgå en personlig udvikling og mærke, at du flytter dig på mange områder, der gør dig i stand til at hjælpe dine klienter.


Som zoneterapi skole skiller vi os ud ved at lægge særlig vægt på udvikling, så du ikke kun bliver en håndværker, men også en terapeut, der mestrer nogle bestemte teknikker og varetager dine klienters problematikker. Vi vil inspirere dig til at prøve noget andet og skabe forandringer.


Vi vil undervejs skubbe lidt til dig, men vi sørger for, at der på samme tid altid bliver taget hånd om dig, og du bliver hjulpet på vej, så du udvikler dig mest muligt, i tro mod dig selv.

Besøg vores facebookside og se mere om aktuelle nyheder, kurser og uddannelser.Vores velindrettede undervisningslokaler, danner rammen om vores altid spændende kurser og uddannelsesforløb.

Bliv zoneterapeut hos Dansk Institut for Zoneterapi i Aalborg
Bliv zoneterapeut på to år i Aalborg
En unik og professionel uddannelse
Zoneterapeutskolen i Aalborg, Dansk Institut for Zoneterapi
Hjerte kredsløb
Lær et fantastisk håndværk og bliv en dygtig zoneterapeut
Zoneterapeut til fingerspidserne hos Dansk Institut for Zoneterapi

Plads til den enkelte elev

På vores zoneterapi skole indgår du på et undervisningshold med max 12 elever. Det betyder,at der afsættes god tid til at give den enkelte elev supervision. Det er vigtigt for os, at vi giver dig rammerne til at dygtiggøre dig, og du gennem undervisningsforløbet altid føler dig tryg. 

 

Tilbudsterapeut frem for forbudsterapeut

Det er vigtigt for os, at du under uddannelsen bliver bevidst om, at vi som alternative behandlere er tilbudsterapeuter frem for forbudsterapeuter. Det betyder, at når klienterne skal bryde med nogle vaner, handler det om, at du som terapeut stiller dem over for nogle tilbud og alternativer, frem for at de oplever det som forbud. En uddannelse i alternativ behandling har fokus på kundens velbefindende.

 

Prøv det på egen krop

Som terapeut er det vores opgave at inspirere vores klienter. Det er vigtigt for os, at du som terapeut også er en god rollemodel og kan sætte dig i klienternes sted. Det betyder, at vi ofte prøver tingene på egen krop, så vi ved, hvordan det føles, og vi ved, hvad det vil sige at ændre en bestemt vane.

 

Erfaren skoleleder

Dansk Institut for Zoneterapi ledes af Sanne Andersen, der også står for en stor del af den daglige undervisning. Sanne Andersen har været zoneterapeut med egen klinik siden 2000, og har i tiden 2003-2010 været skoleleder for Zoneterapeutskolen i Nordjylland. Sanne Andersen har mange års erfaring med zoneterapi og har derudover uddannet sig inden for en række områder inden for terapi og alternativ behandling.

 

 • Skoleleder & Underviser, Dansk Institut for Zoneterapi
 • Zoneterapeut
 • Psykoterapeut, individuel terapi
 • Ansigtszoneterapeut
 • Tankefeltterapeut
 • Golden Wings Chi Gong instruktør
 • Tai chi instruktør
 • Healer (2-årig uddannelse ved Mike Robinson)
 • Acu 2000
 • Øreakupunktør (Fransk og kinesisk uddannelse)
 • Sygeplejerske
 • Social og sundhedshjælper
 • Kursusudbyder

 

 

Vil du høre mere?

Ønsker du en uddannelse i alternativ behandling og zoneterapi, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 70 29 69, for at høre mere. Se også mulighed for deltagelse i introduktionsmøder.

 

Dansk Institut for Zoneterapi ligger i Aalborg, men vi har også mange studerende fra bl.a Viborg, Hjørring, Farsø, Brønderslev, m.m.

 

Sanne Andersen, Skoleleder Dansk Institut for Zoneterapi