Intro & Holdstart

Aalborg Zoneterapeutskole  

Dansk Institut for Zoneterapi

Uddannelser & Kurser

HOLDSTART 2018

Næste daghold starter onsdag, den 23. oktober 2019. Aftenhold oprettes ved tilstrækkelig tilslutning og starter 26. november 2019.

Obs: max antal på hvert hold er 12 elever. Du sikrer dig en plads ved tilmelding og indbetaling af depositum.

 

Informationsmøder

Har du lyst til at høre mere om, hvad zoneterapeut uddannelsenzoneterapi skolen hos Dansk Institut for Zoneterapi indeholder, og hvad den giver dig af spændende muligheder? Så kom og vær med på et af vores introduktionsmøder. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende at deltage.

 

Kommende informationsmøder:

Onsdag, den 29. maj 2019 kl. 17:00 - 19:00

Onsdag, den 14. august 2019 kl. 17:00 - 19:00

Onsdag, den 18. september 2019 kl. 17:00 - 19:00

 

Du kan tilmelde dig informationsmøderne her ....... eller ringe til Sanne: 5170 2969

 

Har du ikke mulighed for at deltage i et af introduktionsmøderne er der også mulighed for at aftale et individuelt møde med skoleleder Sanne Andersen, som kan kontaktes på tel. 5170 2969 eller via email på sanne@difzt.dk.

 

Se udtalelser fra tidligere elever her ....

 

Udover zoneterapeutuddannelsen tilbyder vi også kortere kurser og efteruddannelse.

Fra stress-sygemeldt til kommende Zoneterapeut.


Siden oktober 2015 har jeg haft glæden af at have en ung kvinde gående på min zoneterapeut uddannelse. Ud over det er hun i en praktikordning hos mig, hvor jeg er hendes Mentor. Praktikken er en samlet del af lektielæsning, samt at deltage/tage ved lære i hvad der foregår i min klinik, i forhold til mine behandlinger og undervisning. Hun er siden starten vokset meget personligt og fagligt. Målet er, at hun selvfølgelig bliver selvstændig og driver egen klinik, i et omfang hun kan leve af.

Det er Jammerbugt kommune, der har ordningen – Empowerment, som har gjort dette muligt. Så nytænkende er de i forhold til at få mennesker godt selvkørende igen efter et stress-forløb.


Kunne dette have relevans for dig og kan du mærke en Zoneterapeut i maven? Muligheden er der måske også for dig ?”.


Mvh Sanne Andersen, underviser og skoleleder.

Informationsmøde til zoneterapeut uddannelsen i Aalborg
Zoneterapeut hos Dansk Institut for Zoneterapi i Aalborg

Næste holdstart 2019 - Daghold:

Onsdag, den 23. oktober 2019.

Åben for tilmelding

 

AFTENHOLD 2019 starter 26. november, såfremt der er tilslutning.

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i aftenundervisning.

For nærmere oplysninger om uddannelsen og tilmelding, kontakt:

Sanne Andersen, Tel.: 5170 2969 eller e-mail: sanne@difzt.dk

Læs lige denne dejlige elevudtalelse:


👣 Det er slet ikke til at forstå jeg snart er færdig. Den 1 Juli er der kun 3 mdr tilbage til jeg kan kalde mig RAB godkendt zoneterapeut. Det er slet ikke til at forstå.

Det er både fantastisk, men også vemodigt. Aldrig har jeg mødt en underviser som Sanne Andersen, der formår at rumme, rykke og opbygge sine elever som hun gør. Hun har stykket en mind blowing uddannelse sammen ved Dansk Institut for Zoneterapi, som samtidig er bred, kniv skarp, dybtegående og professionel. Som er den, jeg er heldig at tage. Jeg er så evigt taknemmelig over, at det var her jeg endte. Jeg har fået så mange redskaber med i tasken, til bedst mulig at kunne hjælpe mine klienter. Så jeg ikke bare er behandler. Men en holistisk behandler, der ser på mennesket i sin helhed. Fysisk, psykisk og sjælelig.

Jeg er glad, taknemmelig og stolt over den uddannelse jeg snart er færdig med og hvor jeg er endt. Jeg kommer til at savne undervisningen helt vildt, men heldigvis kommer der løbende kurser jeg kan glædes over at tage.

Er fyldt af taknemmelighed, der måtte ud. ❤ 👣 Dorthe


Flere elevudtalelser her ...

Zoneterapeut uddannelsen i Aalborg